FANDOM



Dobrodošli na Language Brigade Wiki!

Tim Prevoditelja Wikia — to je volonterski projekt, radi na svim wiki i vještina, kako bi se s prijevodima i poboljšanja prevedenih članaka. Ova wiki je višejezični, a svaka stranica je ovdje prevedena na toliko jezika koliko je to maksimalno moguće. Sučelje wiki može biti konfiguriran tako da vas pojedinačno u postavkama.



Uvod

Za ovu wiki

Više informacija

Portal:Hrvatski/members/list


Project-Wiktionary
Project-Translatewiki
Project-Omegawiki


Oglasi

  • Za naše posjetitelje i sudionike projekta ova wiki je prevedena na toliko jezika koliko je bilo moguće. Ako vidite neku bez prijevoda stranicu na nekom drugom jeziku, unesite ga ovdje, budite naš gost.
  • Imamo više 300 nadzornike, koji u ukupnom govori više od 50 jezicima! Osim rada s wiki-sučeljem, oni su ispunili 188 zahtjeva za prevođenje i 34 na ispravak.
  • Posjetite hrvatski portal – tamo ćete pronaći zahtjeva za ispravak ili prijevod, uspostaviti kontakt s ruskog govornog područja korisnicima, kao i s njima podijeliti posao.
Autumn landscape


WLB putem društvenih mreža

Skype Facebook Twitter VKontakte


Live! Chat

Live! Chat

Please read the chat policy!
Join the Chat>

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.