FANDOM


Els missatges de l’espai MediaWiki en els wikis, només poden editar-los els administradors. Per tant, hem optat per no transcluir-la directament des de l’espai de contingut, per evitar el vandalisme, spam i disminuir la possibilitat de traduccions de baixa qualitat. Apareixen en ordre alfabètic (amb en sempre en primer lloc) i amb <pre> a la capçalera el nom del missatge de MediaWiki apropiat (aquestes capçaleres estan també ordenades alfabèticament).

Les traduccions dels missatges del sistema es poden posar aquí. Els administradors podran visitar aquesta pàgina amb regularitat i de forma manual revisaran aquestes traduccions. Si es veuen bé, s’actualitzarà el missatge MediaWiki apropiat. Si es veuen malament, es revertirà l’edició o traducció.

Si no hi ha actualitzacions del espai MediaWiki pels administradors en un o dos dies (si us plau, has de ser pacient i esperar 24 hores), és que probablement no han vist la teva edició o el teu idioma que has afegit. En aquest cas, has de publicar un missatge al mur de missatges d’un administrador.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.